09-09-19

Daarom ben jij blij dat het terug school is (echt waar)

1. Nieuwe schoolboeken: 

Want de geur van nieuwe boeken is gewoon za-lig! “En dit jaar draag ik echt zorg voor mijn materiaal” (Zeg je ieder jaar tegen jezelf terwijl je boeken na enkele weken al ezelsoren hebben).

2. Vrienden: 

Kreeg je van je vrienden selfies van aan het zwembad toegestuurd terwijl jij in 39 graden mensen aan het bedienen was? Of omgekeerd? Geen zorgen, binnenkort worden jullie herenigd!

3. Dichter bij de eindmeet: 

Het nieuwe schooljaar start, dat wil zeggen dat het vorige voorbij is en dat wil zeggen dat het einde van je opleiding in zicht is, daar zo, in de verte, zie je het? 

4. Knappe jongens of meisjes spotten!

De eerste schooldag is eigenlijk één grote catwalk waar iedereen er op zijn best wil uitzien en de aandacht van die ene knappe jongen of dat leuke meisje wilt trekken, toch? 

5. Sport:

Een bal trappen met vrienden tijdens de pauze of je volledig laten gaan tijdens de lessen L.O.? Ja hoor, die uitlaatklep kan je wel gebruiken.

6. Vrijdag:

Samen tellen we af naar vrijdag. En de vrijdag zelf? Tja, dan zijn we nog amper in te tomen want over enkele uren is het weeeekeeeeend! 

Die eerste schooldagen beloven weer hevig te zijn. Dan kan er al eens een klein ongelukje gebeuren: een bril die tijdens het voetballen in stukken valt, een verstuikte enkel doordat je dacht een gymnastisch wonder te zijn tijdens L.O, een val met de fiets, … .

Check even met je ouders of ze een familiale verzekering hebben. Niet alle ongevallen die op schoolterrein gebeuren, worden door de schoolverzekering gedekt. 

 

Bron: Insucommerce

 

Solliciteer nu