Leningen

Als makelaar in financiële producten en diensten bieden wij naast het volledig spectrum aan verzekeringen ook expertise en formules aan met betrekking tot kredieten, leningen en beleggingen. Bekijk hieronder beknopt enkele mogelijkheden maar laat niet na voor meer en gericht advies op maat ons persoonlijk te contacteren!

1) Investeringskrediet

Investeren in vastgoed, rollend materieel, … zonder de continuïteit van uw activiteiten in het gedrang te brengen? Wij helpen u graag verder.

2) Woonkrediet

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar.

3) Lening op afbetaling

Of u nu een financiering voor een nieuwe keuken, badkamer, veranda of toch liever een zwembad overweegt, aarzel niet langer en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij analyseren samen met u uw concrete situatie en adviseren u de aangewezen formule. Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet op basis van fiscaal gunstige motieven, wij verstrekken u de gepaste informatie. Dat geldt trouwens eveneens voor het eventueel herfinancieren van uw huidige financiering aan betere voorwaarden en een gunstigere intrestvoet.

offerte

Offerte

Vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Offerte aanvragen
schade?

Schade?

Online schade aangeven, schadetips, aanrijdingsformulier, ...
Ga verder
vragen?

Vragen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak
documenten

Documenten

Algemene voorwaarden, aangifteformulieren, ...
Bekijken