Getuigenissen

Bedrijf
  • Bedrijf

Toen wij vijf jaar geleden de slagerij overnamen, kozen wij voor fidelis. Marijke en marc werken met verschillende maatschappijen en hebben ons de verzekeraar aanbevolen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Na een schadevrij jaar ontvangen wij in de nieuwjaarsmaand telkens een terugbetaling van 10% van de totale jaarpremie: het blijft elke keer een verrassing." twee jaar geleden verbrandde de motor van één van de frigo's. In onze sector moet zoiets onmiddelijk worden hersteld. Gelukkig had fidelis ons een machinebreukpolis aanbevolen, waardoor de vergoeding van de nieuwe motor zéér vlot is verlopen. Nogmaals bedankt hiervoor!

Pensioen
  • Pensioen

Nu ik 65 jaar ben, ben ik blij dat fidelis mij op jongere leeftijd een hospitalisatiepolis aanbevolen heeft. Heel wat vrienden van mij klagen nu dat ze door hun leeftijd een hoge premie moeten betalen voor hun polis. Bij mijn heupoperatie vorig jaar heb ik de vlotte service ondervonden: nooit moest ik een voorschot betalen en de factuur werd rechtstreeks door de hospitalisatieverzekeraar vereffend. Dat is voor mij pas zekerheid!

Gezinsleven
  • Gezinsleven

Onze steven zit in gent op kot en had het tijdens een kotfuif zo bont gemaakt dat het werkblad in zijn keuken verschroeid raakte. Wij waren zeer aangenaam verrast toen marijke ons vertelde dat onze brandverzekeraar mee zou betalen voor een nieuw werkblad. Een bewijs dat fidelis ons inderdaad de beste woonverzekering en familiale polis had aangeboden. Een echte financiële bescherming!

Jong volwassenen
  • Jong volwassenen

Na lang zoeken hebben wij eindelijk ons nestje gevonden. Wij kozen heel bewust voor fidelis omdat marijke en marc ons de meest gepaste leenformule voorstelden én ons heel veel goed raad gaven. Bovendien kunnen we ook in het weekend bij hen terecht. Zij beheren nu ook onze verzekeringen. Wij hebben beiden een fulltime job, en dan is het handig als je voor alle financiën op één plaats terecht kunt.

Kinderen
  • Kinderen

Met het geld van mijn eerste vakantiejob heb ik een bromfiets aangeschaft. Voor een verzekeringspolis - mijn allereerste - klopte ik aan bij fidelis. Ik ben nog steeds blij dat marc mij overtuigd heeft om ook een ongevallenverzekering te nemen. Op oudejaarsavond vorig jaar ben ik lelijk gevallen. Ik kon een maand niet naar school. Dankzij die ongevallenpolis werden mijn medische kosten vergoed. Bovendien ontving ik een forfait per dag dat ik niet op school was!

offerte

Offerte

Vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Offerte aanvragen
schade?

Schade?

Online schade aangeven, schadetips, aanrijdingsformulier, ...
Ga verder
vragen?

Vragen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak
documenten

Documenten

Algemene voorwaarden, aangifteformulieren, ...
Bekijken