Kindersparen

Hoe kunt u de toekomst van uw kinderen of kleinkinderen veilig stellen? Hoe zal u hun studies financieren? Hoe geeft u ze de kans om enkele van hun dromen te realiseren? Of hoe helpt u hen om een goede start in het leven te nemen?

Weet dat er hiervoor goedkope en veilige oplossingen bestaan. Het is al mogelijk om met een bescheiden premie van €40,00 per maand een aanzienlijk bedrag bij elkaar te sparen dat toelaat uw kinderen te helpen voor de toekomst!

De kenmerken van deze polis:

  • Absolute veiligheid;
  • Een permanente garantie van het opgebouwde netto kapitaal;
  • Een vaste basisrente die gegarandeerd wordt gedurende de eerste 8 jaar van het contract;
  • Een krachtige spaarformule om een comfortabel startkapitaal op te bouwen met een hoge basisrente en een mogelijke winstdeelname die gekapitaliseerd worden in deze beleggingsformule;
  • Een formule met een hoge flexibiliteit aangezien u zelf het bedrag kiest (vanaf 40 euro per maand) en ook zelf de betaaltermijnen (bvb driemaandelijks) en de duur van het contract kunt bepalen (minimum 8 jaar).

Op het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om het kapitaal naar uzelf te laten terugvloeien of uit te keren aan het begunstigde kind. Anderzijds hebt u de zekerheid dat het kapitaal dat u op het einde van de looptijd van de overeenkomst voor ogen had, met zekerheid aan uw kind zal uitbetaald worden, zelfs als u of uw echtgenoot komen te overlijden.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in deze spaarformule. Wij geven u graag wat meer informatie!

Contacteer ons nu!

offerte

Offerte

Vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Offerte aanvragen
schade?

Schade?

Online schade aangeven, schadetips, aanrijdingsformulier, ...
Ga verder
vragen?

Vragen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak
documenten

Documenten

Algemene voorwaarden, aangifteformulieren, ...
Bekijken